De overwinning was voor Ramzy Al Duhami maar had wel een Belgisch tintje dankzij de BWP'er High Quality J die bij de Saoedische ruiter onder het zadel zat. De zoon van Nabab de Reve is een fokproduct van Jef Lauwers. Christophe Vanderhasselt en Kraque Boom d'Avifauna Z (Kannan) gaan op hun foutloos elan verder en werder derde. 

Alexander Housen nam de vierde plaats voor zijn rekening met de Zangersheide hengst Ernie of Greenhill Z (Emerald, F: Philip Gysbrechts). Op vijf volgde Ann Carton-Grootjans met de door Joris Van den Bergh gefokte Judine van de Kapel, een dochter van Cigaret Jvh Z. 

Top vijf voor Alexander Housen in 1m35 rubriek

Voor de tweesterren competitie stond ook een 1m35 rubriek gepland, waar Alexander Housen de Belgische sterkhouder was. Hij stuurde de Zangersheide hengst Elstar II Hero Z (E-Star) naar de vierde plaats. 

Oop het podium nam de sBs-hengst Gotcha (Full Monty) plaats op twee met Tina LunD. Binnen de top tien plaatste de door Jérôme Guery en Luc Henry gefokte Imoogi Hero (S&L Exxon Hedonist) zich onder Aya Hamcho op zeven. 

Resultaten