De Children kregen een 1m25 hoog parcours voorgeschoteld, dat geen probleem vormde voor Elise Thirion en Chanel de Roeck. Thirion stuurde I'Am Star du Long Chene Z (I Am Moerhoeve's Star) beide fasen foutloos door en greep daarbij de derde plaats. Op vier volgde de Roeck, zij had de 8-jarige Camille van de Lentakker Z (Comme il Faut) onder het zadel. 

De winst was voor Hendrik Groen. De Zweed rekende hiervoor op de 9-jarige Pateeke van't Vianahof, een BWP'er van Diamant de Semilly. 

Wat later zorgde Jérôme Denutte opnieuw voor een Belgische overwinning. Hij stuurde de 7-jarige Lafayette van de Kranenburg (Toulon) met twee seconden voorsprong naar de finish van het 1m10 hoge parcours.

Bij de Pony's zegevierde de Nederlandse Lieselot Kooremans in het 1m25 hoge parcours. Ook zij had een Belgisch fokproduct onder haar en zadelde de BWP'er Elando van de Roshoeve (Rebus G). 

 Op een hoogte van 1m20 zagen we Emile Beke zesde worden met Ella van 't Wezehof. Vinz de Weerdt, winnaar van de Beker van België eerder dit jaar, werd op Tintin van den Kievit (Magic Cornflakes) negende.

Resultaten