Als enige wist Dennis van den Brink in het zadel van Jignipes Eickenrode (Zirocco Blue) onder de 24 seconden te duiken in de tweede fase. De exacte tijd van het Nederlandse paar werd afgeklokt op 23,77s. Met die tijd bleven ze voor op Gianni Govoni, die op l'Alize Z (l'Arc de Triomphe) finishte in 24,87s. De derde plek werd opgetekend voor Magdalena Steinle en de Nabab de Reve-dochter No Mercy van Picobello Z, een Zangersheide merrie uit de stallen van Picobello Horses.

Joassin zorgde op In Love (Best of Opus Dei Z), een eigen fokproduct, voor het beste resultaat op eigen bodem en werd achtste. De top tien werd besloten door O'Neill van't Heike (Hunter's Scendix, F. Karel Boonen) onder Killian Norris. 

In de fokkerij van Guisson werd Explosion vh Legita Hof Z (Elvis ter Putte) gefokt, die met Angelica Augustsson Zanotelli elfde werd in deze proef. Op twaalf stond Ann Carton-Grootjans in combinatie met de sBs-merrie Judine van de Kapel, een dochter van Cigaret Jvh Z uit de fokkerij van Joris Van den Bergh. 

Resultaten