Gustin kon in de tweede fase van het 1m25 hoge parcours als enige onder een tijd van 30 seconden duiken en rekende daarvoor op de 6-jarige Extra Emerald Edc Z. De dochter van Emerald van't Ruytershof leverde haar eerder deze week al de vijfde plaats op in de Youngster Tour. Gustin had echter nog een tweede ijzer in het vuur zitten en reed met Anais Royal Z (Asca Z) eveneens een sterke ronde, dat haar de vierde plaats opleverde. Om daar nog een schepje bovenop te doen, had Gustin ook de beste 5-jarige onder het zadel met haar tiende plaats voor Checkmate From Second Life Z (Chellano Alpha Z). 

Seppe Wouters nam de tweede plaats voor zijn rekening met Suzanne de Mariposa (Hunter's Scendro, F. Koen De Brabander) terwijl Zara Poels het podium afwerkte in het zadel van de Cornet Obolensky-dochter, Clair Z. 

Jules van Hoydonck vond met de door Christophe Quintyn en Jolien De Schepper gefokte S'Il Vous Plait Oudenhove (Dieu-Merci van T&L) zijn plek op de zesde plaats, voor Niels Bruynseels en Vintage (Vagabond de La Pomme). Pascale Haep volgde op negen met Barones de Jolie Z (Bamako de Muze).

Resultaten