Pieters stond aan de start met de Dieu Merci van T&L-dochter Okinawa van de Meerhoeve (F.: Koen Vehent) en bracht de BWP merrie zonder fouten naar de finish. Het duo met een tijd van 67,17s op de vijfde plaats genoteerd. Binnen de top tien wist ook Ann Carton-Grootjans zich te plaatsen met Nox Blue van de Hertogen (Zirocco Blue) en finishte met 68,10s op de klok op de zevende plaats. Isidoor van Rompaey stuurde de 8-jarige Millesime P Z (Mosito van het Hellehof) in 70,19s over de eindmeet en werd negende. 

Het ganse podium bestond uit Nederlandse springkracht, waarvan de Brit Izac Ketteridge twee plekken inpalmde. Winnen deed hij in het zadel van Galerius (Diamant de Semilly) met een verbluffende tijd van 61,11s, Indezz G (Cassini Gold) bezorgde hem de tweede plaats met 65,90s op de klok. Landgenoot Chad Fellows werd derde op de Charisma-zoon Izo met een tijd van 66,05s. 

Eerder scoorde Pieters ook al binnen de top tien van de 1m30 rubriek, waar hij negende werd op Lady Obolensky (Cornet Obolensky). Pieter Jan Anthonissen eiste de vierde plaats op met Pebbles van't Heike (Kassanova de La Pomme). Op het podium zagen we de Zangersheide ruin Chasspleen Flamingo Z (Cardento) onder Santiago Diaz Ortega terugkeren op de tweede plaats. Julie Pascale Ruant was met Add Picobello Z, een hengst van Action-Breaker uit eigen fokkerij goed voor de zevende plaats. 

Resultaten