In deze rubriek tegen de klok wist ook Kasper de Boeck te scoren en werd met de BWP'er Nepal S (Kannan) dertiende. Yenthe Schrijvers deed het eveneens foutloos met Harrie (Bolero) maar viel nipt buiten de prijzen met een veertiende plaats.

Robert Murphy schreef de proef op naam en rekende daarvoor op de KWPN'er Hulde G (Vigo d'arsouilles). Het podium werd afgewerkt door Kevin Jochems die voor eigen publiek aan de start kwam op de BWP gefokte Prada di Costa M, een dochter van Vannan. 

Belgische fokkerij kwam ook terug op zes dankzij Only Special van Dobby-Home (I'm Special de Muze) onder Gianni Govoni. Op zeven volgde de Vagabond de La Pomme hengst Vedet DK Z met Mathijs van Asten. 

Resultaten

In de viersterren rubriek rekende Saïd op Calvaro om het 1m50 hoge parcours tot een goed einde te brengen. De 8-jarige ruin van Cascadello loste de verwachtingen in en leverde Saïd opnieuw een podiumplaats op. De plaatselijke combinaties domineerden de twee hoogste ereplaatsen met winst voor Leopold van Asten. Hij had de 9-jarige VDL Groep Kiara (Clearway) onder het zadel en bleef twee seconden voor op landgenote Kim Emmen, die de KWPN'er Island V G (Zirocco Blue) aan de start had. 

Yenthe Schrijvers drukte opnieuw zijn stempel en loodste de sBs ruin Idem van ter Hilst (Antares V Ter Hilst) naar de achtste plaats. Koen Vereecke en de 10-jarige BWP merrie Oilily de Muze (Vigo d'Arsouilles) waren gisteren nog goed voor winst en sprongen vandaag opnieuw naar de prijzen met hun twaalfde plaats.