Op woensdagavond is het paardenavond op PlattelandsTv, op kanaal 22 van Telenet. Met deze keer op het programma: 

WOENSDAG 24 SEPTEMBER

18.30 – 19.00u: HippoTv:

Sfeerverslag CSI3* Zandhoven 2014. (HippoTv trok begin september naar manege De Kraal in Zandhoven voor de internationale jumping, en mat er op zondagnamiddag de sfeer op tijdens de Grote Prijs.)

Terugblik: WK 6j Zangersheide 2013 (Naar aanleiding van het WK jonge paarden 2014 kijken we nog even terug naar de editie van vorig jaar)

Terugblik: BK Jumping Seniors 2013 (Naar aanleiding van het BK jumping 2014 kijken we nog even terug naar de editie van vorig jaar)

Terugblik: LRV Nationaal Ruitertornooi 2013 (Naar aanleiding van het LRV Nationaal Ruitertornooi 2014, kijken we nog even terug naar de editie van vorig jaar)

                                              

19.00 – 20.00u: HippoTv Sport!  - GP CSI3* Wolvertem

Uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de Grote Prijs tijdens de eerste editie van de Stephex Masters. (Commentaar: David Serlet & Lieven Devos)

20.30 - 22.00u: Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

22.30 - 23.00u: HippoTv:

Hippofacts – WEG special (In deze special van Hippofacts maken we een round-up van de Wereldruiterspelen in Normandië, met tal van reacties van Belgische deelnemers.)

Parelli Natural Horsemanship in België (De Amerikaanse paardentrainer Pat Parelli was onlangs in ons land. We bekijken zijn trainingsmethode onder meer met springruiters Olivier en Nicola Philippaerts en eventingamazone Lara de Liedekerke)

Garnaalvissers te paard (Ze zijn een stukje UNESCO- werelderfgoed: de garnaalvissers te paard. Wij trokken het water in op de rug van een gedegen Brabander)

                                                                                            

23.00 - 24.00u: HippoTv Sport!  - GP CSI3* Beervelde

Uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de GP CSI3* Beervelde (Flanders Horse Event). (Commentaar: David Serlet & Donaat Brondeel)

De verschillende onderdelen worden (los van elkaar) ook herhaald tijdens de komende week. Voor HippoTv Sport! is dat op zaterdag (17.00u), maandag (19.00u) en woensdag (19.00u). PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22