Jaipur's Choice, een allround paardenwinkel die ook nog eens gespecialiseerd is in mode voor ruiters, zal op 17, 18 en 19 juni een 'RG Italy weekend' organiseren. Het wordt een primeur voor België, en bovendien wordt er een korting van -15% aangeboden op alle producten van RG Italy die op stok zijn. De korting zal ook gelden op alle op maat gemaakte bestellingen gedurende de drie dagen.
RG Italy is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in het maken van handgemaakte en op maat gemaakte producten. Het merk werkt enkel met topproducten, en de klant krijgt een uniek product aangeboden waarbij er nauwkeurig op details gelet wordt. RG Italy biedt een waaier aan kleuren en stoffen aan, en die zijn allemaal beschikbaar bij Jaipur's Choice om te bekijken! Zo kan je zelf je ideale product volledig zelf samenstellen.
Bovenop die mooie korting van -15% op RG Italy producten, biedt Jaipur's Choice bezoekers ook nog eens - 10% aan op alle overige producten uit de winkel. Bovendien kunnen klanten genieten van heerlijke cupcakes tijdens het shoppen! Kortom, er is geen enkele reden om niet even binnen te springen.
Jaipur's Choice bevindt zich in Sterrebeek, België, Tramlaan 133/1. Iedereen is welkom, het wordt een evenement dat geen enkele paardenliefhebber zou willen missen! Bovendien biedt de winkel producten aan voor zowel de jumping- als de dressuurruiter, zo is er werkelijk voor ieder wat wils.
 image3 image4 image1