Of we het nu hebben over die perfecte afstand naar de sprong, die gelukssokken die je altijd aan hebt of de perfecte wedstrijd outfit... Als je wilt presteren, wil je dat alles tot in de puntjes in orde is.  En ongeacht op welk niveau je in de paardensport aan het werk, het belangrijkste is de conditie van jou en je paard. Juist daarbij ondersteunt de NES Health ProVision Scan van NES Health, een hedendaags holistisch initiatief dat bij zowel ruiter als paard wordt toegepast. Het systeem is ontwikkeld om er voor te zorgen dat je altijd de optimale balans kan vinden. Het is het enige (medische) systeem dat zich richt op alle drie de kritische factoren van gezondheid en welzijn. Met haar medische testpakket is in staat om jou te helpen bij het analyseren en corrigeren van verschillende aspecten van het lichaam, waarbij de drie peilers materie (chemie), energie(fysica) én informatie (communicatie) centraal staan.

NES Health zorgt er voor dat artsen, therapeuten en andere zorgverleners in staat zijn om snel en eenvoudig de gezondheid van hun cliënten te helpen herstellen aan de hand van een gepatenteerde en geïntegreerd proces dat uit 4 stappen bestaat:
  • Scan en analyse
  • Eerste correctie
  • Structurele correctie
  • Ondersteuning voor blijvend herstel
Het systeem is niet enkel gericht op het oplossen van klachten omtrent gezondheid van patiënten en cliënten, maar ook om mogelijke klachten vroegtijdig te signaleren. Dit word ondersteund door de persoonlijke aanpak die er op gericht is dat een cliënt en de practitioner een langdurige relatie opbouwen. Nieuwsgierig geworden over wat NES Health voor jou kan doen? Bezoek dan de stand van NES Health op Jumping Mechelen voor een uitgebreide uitleg. Je kan deze stand vlakbij de publieksingang vinden.