Heb jij het fantastische Epplejeck nieuws al gehoord? Epplejeck breidt uit en opent op 23 mei haar 12e filiaal. Maar daarmee is de kous nog niet af, want Epplejeck Goes International! De nieuwe deuren zullen namelijk in het Belgische Brussel (Zaventem) opengeslagen worden!

De inkt op het contract is amper droog, maar wij zijn al druk bezig met het vloerplan. Waar zullen de gigantische cap wand, gezellige koffiehoek en eindeloze hoofdstel wand komen? Waar gaan we het grootste assortiment zadeldekken presenteren en is er dan nog voldoende ruimte voor al onze rijlaarzen, paardendekens en rijbroeken?
Nadat al deze puzzelstukjes op hun plek liggen, is het de beurt aan de bouwvakkers. Zij gaan gewapend met hun gereedschap aan de slag met de grote verbouwing. Alles wordt gestript zodat vervolgens de Epplejeck-sfeer naar binnen gesleept kan worden. Een likje oranje verf en mooie presentaties in de vorm van visuals moeten de finishing touch aan het grondwerk geven. Vervolgens is het de beurt aan het enthousiaste ej-team. Vanuit het hoofdkantoor in Drachten zullen vrachtwagens vol met nieuwe goederen naar het filiaal gereden worden. Het ej-team zal met man en macht de winkel volledig vullen met alle producten.
Grand opening 12e filiaal! Op 23 mei om 14:00 uur is de feestelijke opening van het 12e filiaal van Epplejeck in Zaventem, België. Tot die tijd wordt er hard gewerkt door de bouwvakkers en het enthousiaste EJ-team om ook dit filiaal om te toveren naar de bekende Epplejeck-sfeer.
Uiteraard wordt deze opening feestelijk gevierd in Zaventem met spectaculaire acties en aanbiedingen. Twee weken lang zijn er feestelijke aanbiedingen en hele gave win-acties! Iedere klant ontvangt onder andere een goed gevulde goodiebag. Stay tuned!
Houd onze social media, website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste nieuwtjes en de spectaculaire feestaanbiedingen!
Voor het nieuwe filiaal in Brussel zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. Heb jij interesse in een job bij Epplejeck Brussel? Bekijk dan hier alle openstaande vacatures.