De 9de editie van de Winter Equestrian Nights staat voor de deur. WEN 2017 belooft opnieuw te schitteren! De WEN-proeven starten op maandag  met amateursproeven van 95cm en 1.05m. Dinsdag kan het jong paardentalent een rondje komen maken. Op woensdag staan er opnieuw amateurproeven op het programma over een hoogte van 1.20m en 1.30m. In de namiddag maken we de piste vrij voor de ponyruiters met extra randanimatie zoals een springkasteel en grime.

 

Van donderdag tot en met zondag zal de CSI* (nieuw!) en CSI** plaatsvinden met twee rankingproeven. Zaterdagavond gaat de Hengstencompetitie 2017 van start. Zondag sluit in schoonheid af met de Grote Prijs Flandria-Rent!

 

Primeur:

Onze overkoepelende sponsor van WEN 2017 is voor het 3e jaar onze trouwe partner Garage Peeters (Land Rover – Jaguar) uit Herentals. En dit jaar pakken ze uit met een grote stunt: Indien 1 dezelfde ruiter de 3 hoofdrubrieken van de CSI** (donderdag 1m40, vrijdag 1m45 en zondag grote prijs) wint zal Garage Peeters een nieuwe "Land Rover Discovery Sport" schenken aan deze ruiter.

Besluit: WEN 2017 gooit  2 Rankingsproeven in csi** en Discovery Sport in de prijzenpot.

Dit jaar is Equnews opnieuw mediapartner. Meer info over de WEN vind je hier.