Op woensdagavond start de nieuwe paardenprogrammatie op PlattelandsTv, op kanaal 22 van Telenet. Met deze keer in ons aanbod: 

WOENSDAG 08 OKTOBER

19.00 – 20.00u: Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u: HippoTv Sport!  - Nations Cup Eventing: CICO3* Waregem Uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de recente Nations Cupwedstrijd eventing in Waregem. (Commentaar: David Serlet & Mathias Wentein)

22.30 - 23.00u: HippoTv: BK Para-Equestrian 2014 (Eind september streden de Para-Equestrianruiters voor het Belgisch Kampioenschap. HippoTv was erbij en maakt een ruime schets van deze bijzondere discipline)

LRV Nationaal Ruitertornooi in woord & beeld (Op het einde van het zomerseizoen vormt het LRV nationaal ruitertornooi een van de hoogtepunten. HippoTv mat de sfeer op)

Terugblik: BK Reining 2013 (Half oktober staat het BK reining op de agenda. In aanloop daarvan bekijken we nog even het BK van 2013 )

                                                                                            

Herhalingen van HippoTv sport zie je vanaf nu op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22.