Vanavond staat op PlattelandsTv alles in het teken van de paardensport. Dit keer kan je op Hippo Tv via kanaal 22 van Telenet naar volgende programma’s kijken:

19.00 – 20.00u: Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u: HippoTv Sport!: CSIO5*-La Baule

Uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de tweede manche in de Europese eerste divisie van de Nations-Cup jumping: de CSIO5*-La Baule. (commentaar: Lieven Devos & David Serlet)

22.30 - 23.00u: HippoTv:  

Hippofacts (In deze voorlopig laatste aflevering van Hippofacts bundelen we de belangrijkste paardenactualiteit van Vlaanderen van de afgelopen maand mei.)

Mijn Paard: Jacobskruiskruid (In deze reportage tonen we jullie de gevaren van het voor paarden dodelijke Jacobskruiskruid en leggen we uit hoe je het bestrijdt.)

Ras in de kijker: de Lipizzaner (Met Ras in de Kijker blijven we nog even bij de barokke paarden. Deze week stellen we de Lipizzaner voor.)

Paard op de baan? Kalm aan! (Nu de zomer eraan komt, trekken heel wat ruiters er weer op uit. Automobilisten kan je met deze reportage attenderen op hoe ze paardvriendelijk kunnen autorijden)

Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22.