BM Service gives horses the trust to perform at the highest level!

We weten allemaal hoe belangrijk een goede bodem is om je paard te trainen. Het team achter BM Service begrijpt dit als geen ander en voorziet in die behoefte.

Het bedrijf dat in 2004 zijn oorsprong kent werd opgericht door Bart Manderveld die het zijn missie maakte om iedere keer weer topkwaliteit te leveren. Inmiddels ontvangt het bedrijf wereldwijd opdrachten voor grote stallen, wedstrijdpistes, bekende ruiters. Niet alleen voor hun erkende pistes, maar ook voor longeerringen, stapmolens en op maat gemaakte beregeningssystemen. De Belgische springruiters Karel Cox, Yuri Mansur, Pieter Devos, Nicola en Olivier Philippaerts, maar ook Gregory Wathelet maken reeds gebruik van deze indrukwekkende pistes.

Naast deze indrukwekkende lijst wisten ook bedrijven als Paardenkliniek Equitom en de fokkerij van Perry de Winter hun weg te vinden voor onder meer een eb & vloed piste, longeerbodem in wax uitvoering en een stapmolen.

Voor het oplossen van problemen of verbeteren van bestaande pistes ga je naar BM Service. In hun eigen laboratorium kunnen zij diverse zandanalyses uitvoeren, waarna de bodem weer hersteld kan worden.

Het bedrijf dat inmiddels in twaalf landen haar naam al wist te maken, voegt daar per volgende maand ook Maleisië aan toe. Hier zijn de eerste materialen al aangekomen om een piste te realiseren.

Nieuw in het assortiment is de mogelijkheid voor een gekleurde piste. Dit volledig op vraag van de klant, of die nu een blauwe, paarse, gele of groene piste wil, alles is mogelijk. Niets is het team van BM Sevice te gek en zij zijn u dan ook graag van dienst.