Na maanden van voorbereiding krijgt de tweede editie van het Autumn Horse Festival stilaan vorm. Wij zijn er klaar voor en we hopen voor jullie ruiters hetzelfde. De proeven zijn netjes verdeeld en we hopen dat ieder zijn gading zal vinden in ons aanbod. Nog niet helemaal zeker, bekijk het programma dan nog eens grondig want vanavond om exact 19 uur worden de inschrijvingen opengesteld.
Onze prijzentafel ziet er alvast fantastisch uit: er is meer dan 5.000 euro aan prijzengeld te verdienen, CWD waardebonnen worden verdeeld, Lannoo schenkt zadeldoeken, Just Julia voorziet de beste amazone in de GP op zondag van een mooie attentie en zoveel meer.
Wie weet word jij de opvolger van Pieter Kenis in de masters of volg jij Nick Bossaerts op in de Grote Prijs. Het zal weer spannend worden, en hopelijk weer net zo gezellig als onze primeur, met veel tevreden gezichten. Ruiters en sympathisanten zijn meer dan welkom op ons tweedaags festival, om deel te nemen, te supporteren of op zaterdagavond een dansje te placeren. Wij kijken er alvast naar uit, we hopen van jullie hetzelfde. 
Place to be: Stal Cavaro te Westerlo op 8 en 9 november. Inkom is gratis, iedereen is welkom! Klik hier voor de website van de organisatie. Inschrijven kan via deze link.