Over precies één week gaat de 4e editie van het Horse and Friends Event opnieuw van start. Twee weken lang zal er in het Sentowerpark in Opglabbeek zowel internationaal als regionaal gesprongen worden. Topsport langs één kant, maar vooral ook ambiance wordt ieder jaar weer hoog in het vaandel gedragen! Horse and Friends wil er dan ook aan werken om bij de gezelligste wedstrijden van het jaar te behoren. 

Elk jaar ziet de organisatie het aantal aanvragen voor startplaatsen stijgen. Helaas kunnen zij niet iedereen van start laten gaan. Zij hopen echter wel om iedereen dit jaar te mogen verwelkomen want alle kandidaten die niet hebben kunnen starten, kunnen zich melden voor een verrassing van de organisatie! Voor diegenen die het concept niet kennen, dit is wat er op het programma staat: 

Van donderdag 29 oktober tot zondag 1 november staat er een 2 ster concours op het programma met ook rubrieken voor jonge paarden. Op vrijdag 30 oktober zullen er ook Six Bars zijn die gesponsord worden door Mercedes – Groep Jam. Voor deze Six Bars is er een prijzenpot voorzien van € 7.500. 

Een week later is er de Euro Regio. Deze gaat door van donderdag 5 november tot en met zondag 8 november. Naast de verschillende rubrieken zal er op zaterdagavond een krachtproef worden georganiseerd waar hopelijk records gesneuveld zullen worden! Inschrijven voor deze krachtproef kan nog via horseandfriendsevent@gmail.com

Het Horse and Friends Event team voorziet verschillende randanimatie, veel sfeer en zorgt ook voor extra aankleding aan de accommodatie. Maar uiteraard zijn er ook de gekende feestjes. 

Meer informatie over het Horse and Friends Event is via deze link te raadplegen.