Hét grootste indoor paardenevent van Limburg vindt plaats van donderdag 12/11 tot zondag 15/11 in Sentower Park te Opglabbeek.

In het hippisch centrum Sentower Park zal voor het eerst een jumping van 3-ster niveau worden georganiseerd. Voor de paardenliefhebbers betekent dit dat grote internationle namen zoals Marcus Ehning, Albert Zoer, William Whitaker, Laura Renwick, Marlon Zanotelli alsook Belgische toppers zoals Karel Cox en Pieter De Vos gaan strijden voor een prijzenpot van meer dan € 120.000. Topsport van de bovenste plank in Limburg!

Ook aan de niet paardenfanaten is er gedacht want met de talrijke culinaire attracties, de randanimaties en de speelzaal voor de allerkleinsten valt er heel wat te beleven op Sentower Park. Bovendien zijn de muzikale optredens van DJ Crazy Sir G (bekend van Coco JR) op vrijdagavond en van 2Empress op zaterdagavond GRATIS. Iedereen is van harte welkom.

Het hoogtepunt van dit topevenementt zal zondagnamiddag plaatsvinden omstreeks 15 uur. Dan wordt het startschot gegeven van de Grote Prijs CSI 3*!!

Praktische info:

Donderdag 12/11 tem zondag 15/11

Dagelijks open van 8u tem 23u

Zondag 15/11 om 15u: Grote Prijs!

GRATIS INKOM

Adres: Leemkuilstraat 21 3660 Opglabbeek

Contactpersoon: Laurens Meynaerts – 089/20 18 00  - laurens@sentowerpark.com

Alle info op www.sentowerpark.com