Op woensdagavond start de nieuwe paardenprogrammatie op PlattelandsTv, op kanaal 22 van Telenet. Met deze keer in ons aanbod:

 

WOENSDAG 05 NOVEMBER

19.00 – 20.00u: Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u: HippoTv Sport!  - Finale Nations Cup 2014 Barcelona

HippoTv Sport! brengt een uitgebreide en becommentarieerde samenvatting van de finale van de Nations Cup 2014 in Barcelona. (commentaar: Lieven Devos & David Serlet).

22.30 - 23.00u: HippoTv

Hippofacts (Overzicht van de belangrijkste hippische actualiteit van de maand oktober met onder meer de laatste outdoorkampioenschappen, de nieuwe Gouden Laars en de sectordag Paarden)

BK Reining 2014 (Sfeerverslag vanop het BK Reining 2014 in Vliermaalroot)

Ras in de kijker: Belgian Quarter Horse (uitgebreid rasportret van de Quarter Horse in België)

Garnaalvissers te paard (Ze zijn een stukje UNESCO- werelderfgoed: de garnaalvissers te paard. Wij trokken het water in op de rug van een gedegen Brabander)                                                

                                                                                 

Herhalingen van HippoTv Sport zie je vanaf nu op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22.