Vanavond staat op PlattelandsTv alles in het teken van de paardensport. Dit keer kan je op Hippo Tv via kanaal 22 van Telenet naar volgende programma’s kijken:

19.00 – 20.00u:                 Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u:                  HippoTv Sport!: Terugblik Belgisch Outdoorseizoen 2014 in woord & beeld (deel 1 & 2)

De Belgische paardensportterreinen barsten straks in de vakantie uit hun voegen. Vorig jaar was HippoTv Sport! op heel wat sportieve evenementen te gast. De sfeer op en rond de piste vertaalde zich steevast in leuke quotes en beelden. In deze eerste twee delen herbeleven we het Belgische outdoorseizoen van vorig jaar.

22.30 - 23.00u:                  HippoTv:   FEI Equestrian World (2015/afl.5)

In deze aflevering van ons maandelijks magazine FEI Equestrian World belichten we twee opkomende disciplines te paard: para-equestrian jumping en het historische, militaire tentpegging.

Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22.