Wanneer vier jonge en ambitieuze ruiters samenzitten, ontstaan de grootste ideeën, in dit geval een hippisch prestigieus evenement. De "Equi Masters" wordt een driedaagse jumping waar plezier, gezelligheid en sport centraal staan. Zowel de jonge ruiters als de ervaren toppers komen aan hun trekken.

Maarten Wuijts, Sander Kenis, Pieter Kenis en Niels Laenen hebben voor dit evenement een setting uitgekozen waar professionaliteit en amusement elkaar vinden. Bij Dena Stables te Turnhout vonden zij de locatie die volledig voldoet aan al verwachtingen om van deze jumping een groot feest te maken.

De slogan van het evenement luidt als volgt: “Riders’ pleasure is our business”. De organisatie tracht op verschillende wijzen deze slogan tot uiting te laten komen. Het evenement zal er een zijn dat je niet wil missen en een plek in ieders agenda verdient. Als parcoursbouwer wist de organisatie niemand minder dan Eddy Geysemans aan te trekken.

Op vrijdag zal de dag worden afgesloten met een indoor derby, spektakel gegarandeerd. Aansluitend zal er een ridersparty plaats vinden. Zaterdagavond zijn er de Masters en tevens een heuse afterparty. Ten slotte besluiten we de drie dagen met op zondag de pony Grand Prix met hindernissen op een hoogte van 1m10. Op zondagnamiddag een must om te zien: de Grote Prijs van de Equi Masters die op een hoogte van 1m30 verreden zal worden.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen van 12 tot 14 februari te Dena Stables in Turnhout.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op de website of op de Facebookpagina.