Paarden (ingeschreven in eender welk warmbloedpaardenstamboek) die aan één van de twee voorafgaande oefennamiddagen deelnamen, kunnen via een klik op deze link ingeschreven worden voor die finalewedstrijd. Het wedstrijdreglement vindt u terug via het tabblad “event informatie”.

Uiterste inschrijvingsdatum: zondagavond 15 maart

Tijdens de finale van zondag 22 maart wordt een SUPER PRIJZENPOT met tal van naturaprijzen voorzien!

Voor 2-jarigen geldt deze wedstrijd als selectie voor de halve finale vrijspringen Jumping Mechelen eind dit jaar. Voor de reeks 3-jarigen “powered by BRADT STABLES is er opnieuw de “Special Final Five” met de beste vijf paarden uit de voorronde.

Inschrijvingsgeld voor de finale: 20 euro BWP-paarden – 30 euro niet BWP-paarden. Graag het bedrag voor de finale tegen ten laatste 18 maart overmaken op het rekeningnummer van BWP gewest Zuid-Oost-Vlaanderen: BE04 7350 3831 9331 met vermelding van naam eigenaar, naam paard en bijschrift "Open Kampioenschap Vrijspringen"

Inschrijven kan ook via mail naar davy.moreels@skynet.be. Indien u op de oefennamiddagen nog géén kopie van het stamboekbewijs bezorgde, gelieve dit dan naar bovenstaand e-mailadres door te sturen.