Op maandag 6 februari 2017 organiseert het BWP gewest Pittem-Torhout samen met LRV West-Vlaanderen een springclinic met Belgisch Kampioen Pieter Devos.

Deze interessante avond start omstreeks 19 uur in Stal De Ruiter te Roeselare, Zilverbergstraat 171.  Er zullen 2 groepen deelnemen van 4 à 5 ruiters met BWP gefokte paarden. De eerste groep die aanbod komt, zijn jonge paarden van 5 – 6 jaar. De tweede groep zijn paarden met een minimum niveau van 1.30 m.

Pieter Devos is een gewaardeerd ruiter met een mooi palmares achter zijn naam. Zo werd hij in 2014 winnaar in Spruce Meadows. In 2016 haalde hij meerdere overwinningen met zijn BWP gefokt paard Espoir. Zo werd hij o.a. winnaar van de grote prijs in Oslo alsook in de GP van Luik.  Als kers op de taart werd hij in september meer dan verdiend Belgisch Kampioen! Wij zijn alvast heel blij dat hij bij ons aanwezig zal zijn in de nieuwe sportaccommodatie te Roeselare uitgebaat door de familie Willaert.

Als u de clinic wilt bijwonen, is het niet nodig u op voorhand in te schrijven. Iedereen is welkom en de inkom bedraagt slechts 5 euro.

KLIK HIER VOOR MEER INFO