BM Service, when quality matters. Vandaag staat de kwaliteit van de trainingsinfrastructuur voor het paard centraal. Een belangrijk element in deze recreatieve en vooral professionele tak van de paardensport is de pistebodem.

BM Service, when quality matters. Vandaag staat de kwaliteit van de trainingsinfrastructuur voor het paard centraal. Een belangrijk element in deze recreatieve en vooral professionele tak van de paardensport is de pistebodem. De paardenbodems van BM Service zijn een garantie voor superkwaliteit en gegarandeerd succes. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de springpistes op de prachtige terreinen van Chris Schelfhout, Hippisch Centrum De Warre. BM Service staat in voor pistes die het hele jaar door perfect berijdbaar en stabiel zijn.

Niet alleen het paard maar ook de bodem dient in een ideale conditie gehouden te worden. Hiervoor ontwikkelde BM Service voor beide de beste producten. Zo helpt hun eigen Regenrail uw piste optimaal en rijvaardig te houden. Stallen waar zij deze hebben geïnstalleerd, zijn o.a. Dhr. Axel Verlooy en Pessoa Stables (foto). Ook de conditie van het paard staat bij hen centraal. Dankzij hun stapmolens blijft uw paard tevreden, gezond en werklustig.

Opgericht door Bart Manderveld is BM Service opgegroeid tot één van de meest actieve bedrijven in zijn categorie. Met het objectief om de wens van de klant in vervulling te laten gaan, staat kwaliteit centraal bij BM Service. Want alleen het beste is goed voor de klant en zijn paard! Meer informatie over de producten en diensten vindt u op de site. Klik hier.