Zeven combinaties mochten het tegen elkaar opnemen in de barrage van de klasse Zwaar. Slechts twee van hen kon deze foutloos afwerken waarbij Stef Robberecht voor de winnende tijd zorgde op Gytta van Hof Ter Naillen (v. Nabab de Reve). De tweede die daarin slaagde was Ivan Van Hove met Merijn van de Dielaerthoeve (v. Fantomas de Muze). Robberecht greep naast het goud ook het brons op Duro van Hof Ter Naillen (v. Nabab de Reve). Voor Mirte Meessens was er de vierde plaats op Double Trouble (v. Diamant de Semilly) gevolgd door Kiano Teirbrood en Best-Mix Karamel van de Molenhoek (v. Free Style). 

Klasse Midden

Thomas De Cock was gretig gestart in de 1.20m-rubriek en besloot die met zowel het goud als het zilver om de nek. In het zadel van Jolie van 't Hof te Ruyte (v. Toulon) won de ruiter uit Eksaarde Doorslaar deze rubriek, Nisra -R (v. Echo van T Spieveld) zorgde voor de tweede plaats. Jonas Berkers werd derde met Quonka vd Bisschop (v. Diamant de Semilly). 

Klasse Licht

In de klasse Licht werd de ereronde voorgereden door Marthe Desomviele op de rug van Geneve de Muze (v. Vigo d'Arsouilles). Op twee kwam Warre van Hove met Oberon van de Dielaerthoeve (v. Elvis ter Putte) voor Bjorn Van Uytvanck en Red Diamond vd Ouburg (v. Quasimodo vd Molendreef). 

Alle resultaten