Deze toekomstige Grand Prix paarden worden gereden door onze ruiters en gefilmd om zo internationaal te verkopen. De verkoopvideo’s worden gelanceerd op de website en via verschillende verkoopnetwerken gepromoot.

Professioneel kader
De paarden worden voorgesteld en gesprongen door Quinten Bradt, voormalig ruiter bij de Belgische Young Riders met 3 Europese kampioenschappen op zijn palmares en Auke Feenstra, voormalig Nederlands Kampioen bij de Young Riders met ervaring op 1m55 niveau.
Samen met Auke Feenstra bundelen Laure De Schoenmacker en Quinten Bradt hun internationaal netwerk om zo de gepaste kopers te vinden voor deze jonge springtalenten.
 
Beleving
"Wij proberen met Yh-select meer te brengen dan alleen maar een selectiedag, maar een belevenis te creëren samen met de bar, Chez-Flor. In de bar van Chez Flor zijn potentiële kopers welkom om een eerste indruk te krijgen van de selectie."

Deelname
Vooraf inschrijven van het paard is een vereiste. De inschrijving en deelname aan de filmdag is gratis. Eens uw paard door de eerste selectie is, verwachten we de voorlegging van een correct keuringsverslag.

Schrijf je nu in!

Inschrijven paarden:
Whatsapp +32 488 90 48 52
www.yh-select.com

Reservatie restaurant: