🐴 Vrijdag

Ontdek op vrijdag de veelbelovende jonge paarden met rubrieken tot 1.20m hoogte. Afsluiten wordt er gedaan met de grandioze DM Equine Masters Showproef, waarbij deelnemers strijden voor een indrukwekkende prijzenpot van 3.000 euro. Zet het feestelijk weekend als bruisend in tijdens de Winter Equestrian Party.

🏇 Zaterdag

Reguliere rubrieken voor alle niveaus met proeven van 85cm tot 1.25m hoogte nodigen je uit op zaterdag. De Result Equine 'Ride & Bike' Showproef blaast iedereen van zijn sokken. De spanning wordt opgebouwd naar de apotheose van het weekend: De Krismar Grote Prijs. In het 1.35m hoge parcours wordt er gestreden voor een prijzenpot van maar liefst 5.000 euro. Nog niet genoeg gedanst op vrijdag? Dans de nacht weg op de opzwepende muziek van de Winter Equestrian Party! 

🌟 Zondag

Dompel jezelf zoals gewoonlijk onder in het reguliere Wintercriterium bij Vincent Martens. We hebben horen waaien dat er zelfs hoog bezoek verwacht wordt op deze dag! 


📍 Place to be

   Stal Vincent Martens

   Ondankstraat 2, 8700 Tielt


Mis deze unieke kans niet om de winterse magie te combineren met de schoonheid van de paardensport. Reserveer 1 - 2 - 3 december 2023 in je agenda en verzeker jezelf van een weekend vol sportiviteit, entertainment en (hart)verwarmende momenten. 🐎✨