Een onvergetelijke Grand Prix

De allereerste 4* Grand Prix van de Equestrian Cup, gepresenteerd door Montblanc, belooft een geweldige show, op een prachtige graspiste die de beste ruiters ter wereld zal verwelkomen. Onder hen hebben Gregory Wathelet, Lorenzo de Luca, Jos Verlooy, Steve Guerdat, Penelope Leprevost, vice-wereldkampioen Jérôme Guery en vele anderen hun aanwezigheid op het evenement al bevestigd.

"De organisatie maakt zich op en kijkt uit naar deze eerste editie", vertrouwt Nicolas Deridder, algemeen directeur van het evenement, toe. Hij is ervan overtuigd dat jong en oud, of ze nu bekend zijn met onze sport of niet, zullen genieten van deze vierdaagse van 20 tot en met 23 ju"Het idee is om de sport onder de aandacht te brengen en springliefhebbers uit de VS, Europa en het Midden-Oosten samen te brengen in een magnifieke omgeving...", zegt Nicolas De Ridder, voorzitter van de Equestrian Cup Series. "Niets wordt aan het toeval overgelaten of verwaarloosd. We willen ervoor zorgen dat niemand tekort komt en we willen dit hoogwaardig evenement voor iedereen toegankelijk maken."

Naast de talrijke CSI 1*-, CSI 4*- en CSI YH*-wedstrijden biedt het evenement ook een lifestyle-sfeer. "Het evenement zal bol staan ​​van leuke dingen om te doen, te beleven, te eten of te drinken.... Met partners als Krismar, Horse Pilot, Montblanc, Equistro... die allemaal een stand hebben, bieden we een grote verscheidenheid aan in ons programma, evenals een exposantendorp dat jong en oud zeker zal vermaken."

De toegang is gratis voor kinderen onder de 10 jaar en vanaf € 20 voor volwassenen. Een nieuw VIP-aanbod, de Terrace Experience, stelt bezoekers in staat om het evenement zo dicht mogelijk bij de wedstrijdarena te beleven, in een speciale ruimte.

Over de Equestrian Cup-serie

De Equestrian Cup Series is een prestigieuze nieuwe serie van 4* Grand Prix-evenementen die excellentie bieden in paardensport op hoog niveau in een glamoureuze, lifestyle-omgeving.

De Equestrian Cup Series, gelanceerd in 2023, is geïntegreerd in de sportkalender en organiseert het hele jaar door verschillende evenementdata in Moerzeke, België, en Saint-Tropez, Frankrijk.