Het hart van het complex wordt gevormd door het indrukwekkende hoofdgebouw, dat niet alleen een ruime ontvangstruimte met een sfeervolle open haard en een volledig uitgeruste keuken herbergt, maar ook luxe appartementen en studio's. Deze woonruimtes zijn ideaal voor ruiters en hun grooms, met elk moderne voorzieningen zoals kitchenette en aparte douchekamers.


Het complex biedt daarnaast uitgebreide faciliteiten voor paardensportliefhebbers. Twee buitenpistes, waaronder een indrukwekkende 65m x 75m piste, en een binnenpiste van 25m x 45m bieden voldoende ruimte voor training en wedstrijden, met de mogelijkheid tot uitbreiding. De 75 stallen, verdeeld over meerdere gebouwen, bieden een comfortabele en veilige omgeving voor de paarden, met talrijke wasplaatsen en zadelkamers.


Voor de organisatie van evenementen en bijeenkomsten is de ontvangstruimte perfect geschikt, voorzien van alle gemakken en een zuidgericht terras met uitzicht op de buitenpiste. Dit maakt het complex niet alleen een functionele plek voor paardensport, maar ook een aantrekkelijke locatie voor sociale en zakelijke evenementen.

De praktische indeling, samen met de uitstekende ligging en de hoogwaardige faciliteiten, maken dit complex tot een ideale investering voor elke serieuze paardenliefhebber. Met voldoende parkeergelegenheid voor vrachtwagens en bezoekers, biedt dit hippisch complex alles wat nodig is om paardensport op topniveau te bedrijven.

MEER INFORMATIE

Benieuwd naar meer? Ontdek het pand via Hippique.Immo