Met ruim twintig paarden op het hoogste niveau van de sport is ‘van den Bisschop’ een begrip op zichzelf. Hun laatste openhuis-veiling dateert van 2017 maar de in Melle gelegen stal zet nu opnieuw zijn deuren open met een nieuwe collectie aan exclusieve loten, allemaal uit de eigen fokkerij van den Bisschop.

Op 18 juli verwelkomt de familie De Craene iedereen op hun domein met in de aanbieding interessante fokproducten uit eigen fokkerij. Op deze veiling zullen uitsluitend veulens aan u voorgesteld en aangeboden worden van ‘eigen makelij’.

Begin dit jaar leverde fokkerij van den Bisschop nog de veilingtopper Ustinov vd Bisschop op. De driejarige hengst is een zoon van Quirina vd Bisschop.

De veiling zal ondanks zijn exclusiviteit binnen de loten toegankelijk gesteld worden voor iedereen, omkaderd door een volkse sfeer. Dit wordt uw kans om o.a. een zus te kopen van Nikka vd Bisschop, een broer van Luigi vd Bisschop of nakomelingen uit de lijn van Olivia vd Bisschop, Quibelle vd Bisschop, Moya vd Bisschop, …


Bent u op zoek naar de volgende ster van uw stal, noteer dan alvast 18 juli in uw agenda en ontdek zelf het unieke aanbod bij Stal den Bisschop.