“De bedoeling van de stal is echt om een training- en handelstal te worden. Ik ben niet van plan om mij zelf op de fokkerij te storten maar iemand die op zoek is naar een leuk paard of een leuke pony kan altijd bij mij terecht. Ik ga op zoek naar het ideale paard voor elke klant; Wat mijn stal van andere stallen onderscheidt, is denk ik dat ik me ook toeleg op pony’s. Ook de sterren van morgen help ik dus graag op weg tijdens de start van hun carrière”, vertelt Janssens enthousiast.

“Momenteel heb ik één meisje dat voor mij rijdt: Marthe-Louize Dieu. Ze is zelf nog erg jong maar ik ben ervan overtuigd dat ze erg veel talent heeft. Zij brengt zowel enkele van mijn eigen paarden als pony’s uit op wedstrijd. Zelf neem ik uiteraard ook nog regelmatig deel aan wedstrijden al leg ik mijzelf vooral toe op de jongere paarden”.

“Het leukste aan mijn job vind ik het vinden van de ‘ideale match’ tussen paard en ruiter. Je ziet het meteen als een combinatie goed zit en daar haal ik dan ook erg veel voldoening uit”, besluit ze.