De Equestrian Summer Cup belooft maar liefst vier dagen sport van de bovenste plank op hun 4* evenement op de terreinen van Gudrun Patteet. Maar ook de bezoekers worden niet aan hun lot overgelaten, met een uitgebreid aanbod aan entertainment, food & drinks en randanimatie…

Van 20 tot en met 23 juli strijkt een nieuw 4* evenement neer in ons land! Met een prachtige locatie te midden van Brussel, Gent en Antwerpen mikt de organisatie op een mooie opkomst van ruiters én supporters. Iedereen met een passie voor onze mooie sport is welkom op het evenement!

“Onze organisatie kijkt enorm uit naar dit speciale event,” zegt Nicolas Deridder, Global Director van Equestrian Summer Cup. “We werken nu al geringe tijd toe naar dit uitzonderlijke weekend en zijn er dan ook van overtuigd dat er voor ieder wat wils zal zijn. Ben je nu ruiter, groom of bezoeker – elke liefhebber van onze mooie sport zal zijn hartje kunnen ophalen hier in Moerzeke.”

En die verwachtingen gingen ook niet onopgemerkt bij enkele topruiters… “Momenteel boekten al enkele topruiters als Roger Yves Bost, Gregory Wathelet, Lorenzo de Luca, Jos Verlooy, Steve Guerdat, Piergogio Bucci,… en vele anderen een stal voor hun paarden! En er zullen er ongetwijfeld nog een pak volgen,” spreekt Deridder hoopvol. “We willen een zo inclusief mogelijk event op poten zetten, met proeven van 1* niveau tot maar liefst 4* niveau. Ook de jonge paarden kregen een plaats in ons programma.”

Als we de organisatie mogen geloven, belooft dit viersterren concours zijn stempel te drukken tussen de andere grote evenementen. Het is dus aftellen naar dit weekend boordevol sport, ambiance,… een ware beleving!

Voor meer informatie, één adres: www.equestrian-cup.com