Deze accommodatie ligt centraal tussen de steden Hasselt, Genk, Bilzen en Kortessem, met een uitstekende bereikbaarheid via de E313. Een strategische ligging die zowel rust als toegankelijkheid garandeert. 

De eigendom omvat een woonhuis op de eerste verdieping met een ruime woonkamer, een moderne keuken, twee comfortabele slaapkamers, een luxe dressing en een stijlvolle badkamer. Op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal.



Daarnaast zijn er twee appartementen, ideaal voor het ontvangen van gasten of als verblijfsruimte voor grooms. Het eerste appartement op de begane grond beschikt over vijf ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een gezellige gemeenschappelijke leefruimte met keuken. Het tweede appartement op de eerste verdieping heeft één slaapkamer en een badkamer.

Voor de paardenliefhebbers biedt deze accommodatie twee gedraineerde buitenpistes van 20m x 60m en 50m x 80m, een binnenpiste van 20m x 40m met aansluitende kantine, en een extra overdekte piste (tent) van 25m x 45m. Op het terrein zijn 60 goed onderhouden paardenstallen aanwezig, strategisch gesitueerd rond de binnenpiste, samen met meerdere wasplaatsen voor optimale verzorging van de paarden. Verder zijn er een longeercirkel, een stapmolen en omheinde weides voor veilige en comfortabele buitenverblijven.


Deze professionele hippische accommodatie is volledig uitgerust en ideaal voor het organiseren van diverse evenementen, waaronder dressuur, springen en andere disciplines. De infrastructuur voldoet aan de hoogste professionele standaarden en biedt een uitstekende basis voor zowel nationale als internationale competities.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in deze unieke kans? Aarzel dan niet en neem contact op met Hippique.Immo voor meer informatie, een gedetailleerde rondleiding of om een bezichtiging te plannen.

E-mail: info@hippique.immo
Telefoon: +32 16 89 94 10