Bij de 2-jarige merries won Udette van de Roosten, een dochter uit Nashville van de Kleinheide gefokt door Tom Stoffelen. Op twee kwam de merrie uit de stallen van Nicky Dillien, California Z (v. Cordano Sitte Z). Het brons ging naar Umamai van 't Rietveld (v. Kannan) gefokt door Edwin Thijs en Marcel en Leen Geerts. 

De winnaar bij de 2-jarige hengsten werd meegebracht door Thomas Hoste en kwam onder de naam Deus d'Amas Z (v. Dominator 2000 Z). De tweede plaats werd ingenomen door Upsake van St Anneke (v. Cotton Eye Joe vh Harteveld Z) uit de stallen van Luc Aernouts. Verde volgde opnieuw een product van de familie Geerts maar was het Luc Geerts die Uruguay 28 (v. Amadeo van 't Vossenhof Z) meebracht en derde werd. 

Bij de 3-jarigen bracht Isabel De Rycker de winnaar mee, geen onbekende in de fokwereld. To Be Special van Loheky sleepte de titel in de wacht. De merrie komt uit een combinatie van Nixon van 't Meulenhof met Mylady van 't Meulenhof die zelf op 1.45m niveau presteert. Ook Mylady komt uit een goeie lijn, Iron Lady van 't Meulenhof, gereden onder Jeroen de Winter, is haar moeder. 

Op de tweede plaats bij de driejarigen stond Tene Quod Bene vd Meer (v. Diamant de Semilly) gepresenteerd door Joris Meulemans terwijl Gert Geyskens' Bellagio van de Tichelrij Z (v. Balou du Rouet) de derde plaats innam. 

De volledige uitslagen vind je hier