Von Eckermann blijft op één, Ben Maher houdt stand op de tweede plaats en Steve Guerdat zit veilig op plek drie... Ook Fransman Julien Epaillard wist zijn plaats te behouden. Na zijn winst in de LGCT van St Tropez spring Max Kühner enkele plaatsen voorwaarts en ruilt de zevende plek in voor nummer vijf! De Oostenrijker verdringt zo Martin Fuchs één plaats omlaag, net als Kent Farrington.

In de top tien weet ook Simon Delestre zijn plaats te behouden op nummer acht. Nieuwkomer is Shane Sweetnam die naar de negende plek springt, waardoor Richard Vogel één plaats terugvalt op tien.

Voor België blijkt Nicola Philippaerts de sterkhouder. Philippaerts zakt één plaatsje naar de 16e ranking.  In de top dertig volgt Gregory Wathelet op plaats 24 voor Pieter Devos, die drie plaatsen vooruit springt naar 25.

Ook Jérome Guery (41) en Koen Vereecke (49) pronken in de top vijftig van de wereldranglijst. Belgisch kampioen, Gilles Thomas maakt de sterkste sprong voorwaarts in de top 100. Hij ruilt zijn 99e plaats in voor nummer 60!

Ranking