"Hoi, iedereen! Hier ben ik dan met mijn laatste blog.

Deze ochtend hebben we alles in orde gebracht op de weides aan ons huis om de jonge paarden te verwelkomen. De schuilstallen gevuld met krullen, voeder gestockeerd en de afsluiting gecontroleerd. Later op de dag hebben we ze dan van het Azelhof naar huis gebracht. Voorlopig staan er nu 3 thuis. Een tweejarige Dieux Merci hengst en twee driejarigen ruinen. Één daarvan is een zoon van Tia Maria, de merrie waar ik eerder al over sprak. Dat was haar eerste veulen. De vader is Dominator. De andere driejaar is eentje uit de fokkerij van mijn tante en grootvader, Sofie en Théo Hazebroek. Hij is voorlopig misschien een beetje klein, maar het is een echt springkonijn. Dat heeft hij al bewezen bij het vrijspringen. Het is een Action Braeker x Der Senaat. Hij komt uit dezelfde moeder als Cointreau vd Wouwerse Velden, met dat paard won mijn broer eerder dit jaar de stx youngsters cup voor 6-jarigen.

Ik heb ook gereden. De focus lag op dressuurwerk vandaag. Het ene springpaard heeft wat meer aanleg voor dressuur dan het andere. Toch probeer ik met elk paard veel oefeningen te doen. Wijken, appuyeren, schouderbinnenwaarts, contragalop, enzovoort. Mijn mama was vroeger een dressuuramazone. Zij geeft mij dan ook de nodige tips en tricks.

Ik vond het heel fijn om een weekje door het leven te gaan als blogster. Bedankt iedereen om mijn blogs te lezen en voor de fijne reacties! Hopelijk tot binnenkort in het Azelhof!