Ook vandaag hebben we niet stil gezeten .Deze voormiddag stond een overleg met de diëtist op het programma .Door de Corona crisis gebeurt dit overleg via FaceTime .Na de nodige tips en tricks had ik kort daarna een interview met de plaatselijke krant ivm de verplaatsing van Tokio .En moest er natuurlijk nog gesport worden . Op deze manier vloog de voormiddag voorbij .

Na een snelle lunch erin gevlogen want er stond per paard een aangepaste training op het programma .Voor de 2 jonge merries werken we vooral aan het schakelen en de controle.Voor de 2 oudere paarden stond dan weer een proef gerichte training op het programma.Na iedere training hebben we lekker lang uitgestapt ... aangezien we niet kunnen gaan wandelen om dit te doen ... jammer maar we moeten ons neerleggen bij ook deze beslissing.

Ook kwam er nog een leuk pakketje aan.Namelijk een inzet staat voor koekie .Deze dame vind het nodig om haar staart uit te trappen en dat geen zicht .Gelukkig zorgt Manon Copal van extensions voor paarden dat we met mooie dikke staarten op wedstrijd kunnen .Tevens zat er in het pakket een mooi paarden sieraad nl een ring gemaakt van San Dior zijn staart verwerkt met zilver .Zo mooi .En op deze manier kwam ook aan deze Corona dag een einde .Maar wat niet wil zeggen dat we niet genoten hebben van de trainingen in de zon. Tot morgen allemaal!