Op 12 juni start de eerste manche in Broechem. LRV Kieldrecht Vrasene zal de laatste manche in het weekend van 10 juli organiseren. Nieuw is dat het team van Eqify de wedstrijden ook zal livestreamen op de website van het LRV.

Zowel de springwedstrijden als de dressuurwedstrijden zullen live te volgen zijn. Bijzonder interessant voor supporters, eigenaars, handelaars, fokkers, ruiters en amazones van jonge paarden. De wedstrijden van de SBB-Competitie leveren elk jaar toptalenten af die de weg vinden naar de internationale topsport. Het publiek kan van thuis uit kennis maken met de toptalenten van morgen. Dit zowel voor dressuur als voor toekomstige springtalenten.

“De SBB-Competitie voor jonge paarden is traditioneel een sterk gewaardeerde competitie. Deze nieuwe benadering zal ongetwijfeld voor een opwaardering zorgen. Wereldwijd zullen de paarden die mee springen in de SBB-Competitie gevolgd kunnen worden. Dat biedt nieuwe afzetmogelijkheden en opportuniteiten voor al wie interesse heeft in jonge talentvolle spring- en dressuurpaarden.” zegt LRV-directeur Maude De Smedt.

bron: Persbericht