Wilma van 't Fort werd kampioene in de klasse voor vrouwelijke springveulens. De nakomeling uit Ermitage Kalone was eerder al de kampioene bij de selectie in Antwerpen. Het fokproduct van Willem Van Olmen komt uit een Cristo-merrie. 

Kris Vercauteren presenteerde er Wendy van Spieveld. De merrie uit Bart 111 Z gekruist met Deauville de la vie werd vice-kampioene. What a Girl van 't Ravennest (Chacwood PS x Coriano) werd als fokproduct van Frederic Coens derde. 

Bij de mannelijke springveulens was het Wolf van 't Paradijs die indruk maakte. De Conthargos-zoon won net als zijn vrouwelijke medekampioen de selecties maar dan in Sint-Niklaas. Zijn moeder is, Symfonie van 't Paradijs (v. Eames de Hus) van Monalisa van 't Paradijs, die een combinatie vormt met Gudrun Patteet. 

Washington van Loheky (v. Emerald) van fokkers Isabel de Rycker en Wim Vinckx werd vice-kampioen. Wallstreet van de Zelm (v. Dourkan Hero Z) werd als fokproduct van Koen Geerts derde. 

Bij de dressuurveulens was What a Diamond Der Steenakker de kampioen der mannelijke veulens. Het hengstenveulen komt uit de lijn Nucturn x Lord Sinclair en werd gefokt door Lambert Cuppens. Voor de moeder, La Vita Der Steenakker is dit al het derde veulen dat kampioen wordt. Fokproduct van Michelle Vettenburg Watteau van de Burggrave (Kjento x Just Wimphof) werd tweede voor Mare de Prins' Windsor's Secret van de Prinsenheide (Secret x Negro). 

VLA Consult leverde de kampioen bij de merrieveulens aan. Waikiki VLA uit de combinatie So Perfect x Belantis mocht het lint rond haar nek dragen. Vice-kampioen Willow CC komt uit My Vitality x Fuerst Grandios en is een fokproduct van Hans Rynders. Witny van de Kempenhoeve (Damaschino I x Fuerst Toto) kwam voor De Kempenhoeve BVBA op drie.

Alle resultaten