De 'mannelijke springveulens oud' mochten als eerste lopen hun finale lopen. Aquarel vd Eedthoek (v. Reborn de Muze x Kittenisch vd Heffinck) werd uitgeroepen tot winnaar van deze reeks. De hengst komt uit de fokkerij van Tim Van Den Broeck en Elien Trossaert, die samen fokkerij vd Eedthoek verder uitbaten. 

Bij de 'mannelijke springveulens jong' werd Artist van 't Laumerieveld, van fokker Bart Naert, op één geplaatst. Deze nakomeling van Riesling van 't Roosakker werd gecombineerd met een Thunder vd Zuuthoeve-moeder. De hengst kon zich eerder al laten opvallen in gewestelijke wedstrijden, waar hij telkens het podium wist te behalen. 

Amber Rose van de Dorpshoeve (zie foto) won haar reeks 'vrouwelijke springveulens oud'. Deze merrie stamt af van Replay van 't Paradijs x Romee Rose van de Dorpshoeve. Deze combinatie werd gemaakt door Erik Stuer en Dirk De Permentier. 

Het erelint werd in de categorie 'vrouwelijke springveulens jong' omgehangen bij Amare van de Rozenakker, een dochter van Amadeo van 't Vossenhof in combinatie met Toulon. Deze jonge merrie komt uit de stallen van Laura Ghijselings. 

Alle resultaten



Foto©: Foto Royal