Ontdek deze exclusieve eigendom met stalgebouw en weides op 3,5 hectare. De eigendom omhelst een nieuwbouwvilla (2019) van 457m2 woonoppervlakte, schuur met stallen, prachtige feestzaal voor al uw events, aparte opslagplaats en een idyllisch bos. Het stalgebouw is voorzien van verschillende recente paardenboxen van Smulders. De weides zijn omringd door kwalitatieve omheiningen van de Sutter die het meteen een rustiek en klassevol gevoel geven. (lees verder onder afbeelding)



De afwerking van deze villa is voorzien van uitsluitend verfijnde materialen. Dat is terug te zien in de tijdloze stijl en inrichting van de gebouwen die pure landelijkheid uitstralen. Met drie slaapkamers en één badkamers is er ruimte genoeg in deze riante villa. Bovendien is er nog een verder af te werken badkamer in de villa. De keuken en de leefruimte zijn voorzien van een open haard voor al uw gezellige winteravonden. Vanuit de leefruimte is er zicht op de feestzaal die voorzien is van een aparte slaapkamer én badkamer. Ideaal om gasten te ontvangen voor uw events of bijvoorbeeld een B&B uit te baten. Het bureau in de leefruimte is afgescheiden met een gietijzeren glasraam wat de perfecte verbinding creëert tussen beide ruimtes. 

Dit landelijk complex straalt puur ‘genieten’ uit… Voor € 2.550.000 kan deze rustieke nieuwbouwvilla in de regio Waasland met stallen én weides van u zijn!

Klik hier voor meer foto’s en informatie.