De gemeente Merchtem, dichtbij de thuisbasis van Stephex Stables, herbergt deze charmante eigendom. Het unieke geheel, centraal gelegen op ca. 10 min van de A12 (Meise) en op amper 15 km van hartje Brussel, omvat meerdere woongelegenheden, een stalgebouw, een schuur en een weiland. Verder bevindt Manege Steenberg zich op nog geen kilometer van de eigendom, hetgeen ideaal is voor paardenliefhebbers. De woning, gelegen aan een bos, werd gebouwd in 1948, verder uitgebreid in 1986 en beschikt over 2 aparte ingangen. Ten slotte biedt de omgeving tal van wandelmogelijkheden aan (bv. Callarisbos).

Wooneenheden:

De eerste woonunit bevat op het gelijkvloers een inkomhal, een open keuken, een living, een ruime veranda en een zonnig terras. De 1e verdieping herbergt een zeer ruime slaapkamer, met zicht op het achterliggend weiland, en een badkamer met ligbad, douche, lavabo en wc.

Paardenaccommodatie:

Naast de woning staat een stalgebouw met 6 paardenstallen voorzien van automatische drinkbakken, een hooi- en strozolder en stockageruimte. Ook omvat de eigendom een schuur om het nodige materiaal op te bergen. De schuur werd voldoende hoog gemaakt, zodat een trailer hierin past.

Klik hier voor meer informatie