De woning is op het gelijkvloers als volgt ingedeeld: een hal geeft links toegang tot een ruime en lichte doorzonkamer die een zitplaats met houtkachel en eetkamer herbergt, met daarnaast de volledig ingerichte keuken in landelijke stijl. De achterinkom naast de keuken geeft toegang naar een apart toilet en ook naar de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Vooraan rechts in de woning treffen we dan nog een inpandige garage aan. Het gelijkvloers is voorzien van airco.

De hal doet ook dienst als traphal en brengt ons naar het eerste verdiep, waar we 3 slaapkamers, een kleinere kamer die als dressing ingericht kan worden, aantreffen. Achter de woning bevindt zich een groot terras, waar het bij mooi weer heerlijk toeven is.

De aparte garage, die via een oprijlaan naast de woning bereikbaar is, meet 6m bij 5m. Daarachter bevindt zich nog een aanbouw van ongeveer dezelfde grootte.

Op het perceel treffen we ook nog een paardenstal aan, die 4 boxen herbergt. De weide is evenals de ganse eigendom omheind, in gaasdraad zodat ook de hondjes veilig op het terrein kunnen spelen.

Klik hier voor meer info