R – Lytes Liquid

Het behouden van de juiste elektrolytenbalans bij paarden is cruciaal voorhun welzijn, vooral tijdens intense activiteiten. Het R – Lytes Liquid supplement is ontworpen om de elektrolytenbalans die verloren gaat doorzweten, te herstellen, waardoor je paard in topconditie blijft tijdens zware trainingen of wedstrijden.

Verrijkt met natrium, kalium en calciumchloride, ondersteunt het eenevenwichtige vochtbalans en bevordert het de optimale spierfunctie. De toevoeging van betaïne versterkt belangrijke lichaamsfuncties en verbetert het uithoudingsvermogen, waardoor jouw paard op zijn best kan presteren.

R – Fly-Away

Niets verstoort de rust van je paard meer dan ongewenste insecten. MetResult Equine's R-Fly-Away, een natuurlijke spray verrijkt met acht verschillende oliën, blijven vervelende insecten op afstand tijdens hetrijden, grazen en op stal. Veilig voor alle haartypes, biedt deze spray een comfortabele en effectieve oplossing om je paard te beschermen tegenhinderlijke insecten, zodat jouw paard zich vrij kan bewegen en ontspannen kan zijn, waar hij ook is.

Door deze twee producten te integreren in je dagelijkse verzorgingsroutine, zorg je ervoor dat je paard fit en comfortabel blijft, zelfs tijdens de warmere dagen.