Het eerste gebouw beschikt over een eb- en vloed binnenpiste (30m x 80m) op geopad, een jurytoren, 55 stallen, 2 poets-/wasplaatsen, een ruime kantine met industriële keuken en op de eerste verdieping een ontvangst-/ kantoorruimte en verblijf voor personeel met 4 slaapkamers, badkamer en keuken.

Vanuit de kantine is er zicht op de binnenpiste. De afmetingen van deze binnenpiste zijn uniek te noemen, namelijk 30m x 80m, wat toelaat om wedstrijden te geven. Aanpalend aan dit gebouw vinden we een overkapping voor opslag van hooi en stro.

Het tweede gebouw omvat een eb- en vloed binnenpiste (20m x 60m) op geopad, 13 stallen en 2 loopstallen, 2 wasplaatsen, een opslagruimte voor hooi en stro, een kantine met overdekt terras en zicht op de binnen- en buitenpiste en een sanitaire ruimte. Vooraan aan dit gebouw vinden we de bedrijfswoning, deze bevat een living, een uitgeruste keuken, een badkamer en 3 slaapkamers.

Verder vinden we een an te leggen eb- en vloed buitenpiste van 6.000m2, 16 buitenstallen voorzien van een eigen wasplaats, een overdekte stapmolen, voldoende parking en weide. 

Zelf ook op zoek naar een uniek, hippisch pand? Kijk dan snel op Hippique.Immo