Ontdek Alle info Hier
Deze eigendom is rustig gelegen in een doodlopende straat en heeft een totale oppervlakte van ca. 1,58ha. Meulebeke situeert zich tussen Kortrijk en Tielt en is makkelijk bereikbaar via de E40 of de E403. Het dorpscentrum ligt op ca. 2,5 km van de eigendom waardoor winkels en scholen vlot bereikbaar zijn.

Het bestaat uit een bouwgrond met een oppervlakte van ca. 650m, een buitenpiste, 2 stalgebouwen en aansluitende weides. Op deze bouwgrond mag een halfopen bebouwing met een bouwvolume van maximaal 1.000m3 en 1 bijgebouw worden opgetrokken. Momenteel zijn reeds 2 volwaardigestalgebouwen op de eigendom aanwezig. Het eerste stalgebouw bevindt zich vooraan, links van het bouwkavel, en heeft een oppervlakte van ca. 100m2. Deze bestaat uit 4 paardenstallen, een berging, een opslagplaats en een wasplaats. Het tweede stalgebouw bevind zich achteraan op het terrein, deze is ca. 170m2  groot en bestaat uit een grote opslag, 3 paardenstallen en een werkplaats. Dit stalgebouw ligt aan de tweede private toegangsweg, die zich aan de achterkant van de eigendom situeert.

Momenteel is er een buitenpiste van 25m op 30m met een gedraineerde zandbodem, maar deze ligt op het bouwkavel. De weide is onderverdeeld in 8 stukken, met daartussen een mooie dreef die naar de 2de stal loopt. Elke weide is in hout omheind en voorzien van automatische drinkbakken.