Geboren in 2011 en met een hoogte van 1m73, komt Lavallino uit een prestatiestam die zijn naam in de internationale paardensport heeft gevestigd. Zijn overgrootmoeder, Suehne, heeft een indrukwekkende lijst van nakomelingen voortgebracht, waaronder de gerenommeerde paarden Nobless M, Fleur, en de Holsteinse hengst Come On. Deze erfelijke lijn van uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar in Lavallino's eigen prestaties en die van zijn nakomelingen. Hij is een groot-ramige hengst met lengte, vermogen en respect voor het hout.

Glansrijke carrière

In 2014 werd hij Vice-Kampioen op de BWP Hengstenkeuring. Onder ruiter Frédéric Vernaet heeft Lavallino zijn stempel gedrukt in de internationale springarena met onder andere een topnotering in de 1.45m Grote Prijs van Lier, maar ook in Amerika wist hij uit te blinken op het hoogste niveau van de sport. Zo behaalde hij onder andere een top vijf notering in de viersterren 1.60m Wereldbekermanche van Las Vegas!

Lavallino's eigen prestaties spreken voor zich, maar zijn nalatenschap gaat verder met zijn nakomelingen die al op indrukwekkende niveaus presteren. Namen als Prince of Bel Air, Pommeline De Elande, en Lavanoche T&L Z schitteren op 1m45 en 1m40 niveau.

Vers sperma beschikbaar

Dit dekseizoen keert de befaamde hengst terug naar België, waar hij met vers sperma beschikbaar is voor degenen die streven naar het produceren van toekomstige kampioenen. Of je nu een doorgewinterde fokker bent of een nieuwkomer in de paardenwereld, met Lavallino maak je zeker de juiste keuze. Zijn bewezen genetica, gecombineerd met zijn eigen glansrijke carrière en kwaliteiten, maken hem tot een waardevolle toevoeging aan elke fokprogramma.

Dekvoorwaarden en contact

Voor meer informatie en dekvoorwaarden neem je contact op met T&L Sporthorses and Stallions




Hoofdfoto ©: Winslow Photography LLC
Foto's artikel ©: T&L Stallions (ter promotie)