Allereerst hebben de Shanghai Swans een strategische wissel doorgevoerd door de ervaren Ben Maher in te brengen in plaats van Samuel Hutton, een zet die hun prestaties op een cruciaal moment in het seizoen moet versterken.

New York Empire, gesponsord door Lugano Diamonds, houdt zich niet in en haalt David Will binnen, die in 2018 deel uitmaakte van New York Empire voor Georgina Bloomberg, en Richard Vogel voor Paris Sellon, wat hun serieuze intentie om in de ranglijst te stijgen aangeeft. De huidige kampioenschapsleiders Stockholm Hearts, gesponsord door H&M We Love Horses, hebben de expertise van Julien Epaillard veiliggesteld, die Olivier Perreau vervangt, om hun kampioenschapskansen te verstevigen.

Scandinavian Vikings hebben twee veranderingen doorgevoerd, waarbij Jur Vrieling is overgenomen van Prague Lions om Qinyu Pang te vervangen en Nicola Pohl de plaats inneemt van Johan-Sebastian Gulliksen, wat hun agressieve strategie om hun positie te verbeteren weerspiegelt. Daarom hebben de Prague Lions, gesponsord door Czech Equestrian Team, gekozen voor Angelica Augustsson Zanotelli, die Jur Vrieling vervangt, om hun concurrentiepositie te versterken.

In een reeks spannende bewegingen hebben de Istanbul Warriors, gesponsord door Carpe Diem, Hasan Senturk ingeschakeld om Derin Demirsoy te vervangen, met als doel hun rangen te versterken. Valkenswaard United heeft een beroep gedaan op jong talent met Leonie Böckmann (U25) die Jack Ryan vervangt, wat jeugdige energie in hun campagne injecteert, terwijl de Doha Falcons Bassem Mohammed hebben ingelijfd, die Rashid Al Marri vervangt, om hun tactische spelplan te verbeteren.

Madrid In Motion heeft Manuel Fernandez Saro opgeroepen om Ioli Mytilineou te vervangen, waarbij ze zijn ervaren expertise inzetten om het hoogst competitieve slagveld van het kampioenschap te navigeren. Monaco Aces, gesponsord door Lion of Porches, heeft een drievoudige wissel doorgevoerd, waarbij Celine Schoonbroodt de Azevedo de plaats inneemt van Luiz Felipe Cortizo Goncalves de Azevedo Filho, Mariana Frauches Chaves (U25) Oliver Fletcher vervangt, en Edward Levy Duarte Seabra vervangt, wat wijst op een robuuste midseason-overhaul.

Mexico Amigos hebben gekozen voor Francesco Turtiello in plaats van Mike Kawai, met het oog op een strategisch voordeel nu de competitie heviger wordt en ten slotte hebben Rome Gladiators, gesponsord door ClipMyHorse.TV, Kyle Timm gerekruteerd, die Marco Kutscher vervangt, om frisse energie in hun team te injecteren.