In de reeks voor vrouwelijke tweejarigen noteerde Vitesse van de Pereboom (El Barone 111) uit de fokkerij van Godfried Storme de winst. Vitesse heeft als moeder Nauwsika van de Pereboom, die internationaal sprong met Niels Bruynseels. Op een tweede plaats strandde Vienna vd Heffinck (Foncetti vd Heffinck) terwijl Vida Loca van de Cockedrillehoek (Conthargos -fokker: Dominiek en Siska Noppe-Vanhecke) op de derde plek strandde.

Bij de mannelijke tweejarigen kwamen de meeste punten op naam van Venturo van de Oosterwalle (Foncetti vd Heffinck), van fokker Eli Delva. Op het podium bij de mannelijke tweejarigen volgde Silenzo van Hof ter Linde Z (Salvador Di Arezzo - fokker: Silke Volckaert) voor Very Special Ohlala (Reborn de Muze - fokker: Aurelie Deloof).

Ook bij de vrouwelijke driejarigen leverde Foncetti vd Heffinck de winnaar. Ushaia DL van fokker Kyara Daenekint sprong er zich het meest in de kijker. Op de tweede plaats volgde Jeffrey Desmet zijn gefokte, Passie Belle van 't Molenzicht Z (Picasso van de Veldstrat) voor Ulla van de Kerselaar (Querido VG) van fokker Rik Debusschere.

Bij de mannelijke driejarigen imponeerde Best Choice vd Wareslag Z (Bacardi Z) van fokker Jolien Willaert. In de prijzen volgde Uleandro vd Slypshoek (Leandro VH - fokker: Stal de Slypshoek) voor Ultimo van de Paardenfarm (Salvador di Arezzo - fokker: Real Tyvaert).