Cooper VPZ (v. Calief Topfok) zegevierde bij de pony's, onder de hoede van Wesley Pikaerts. Caesar van Estelle Cobbaert behaalde de tweede plaats, gevolgd door Ocean van Duyversputten (v. Romeo van de Groenweg), gefokt door Lieve Blindeman.

Velina van de Ultrahoeve (v. Grand Slam VDL), het fokproduct van Noella Van Den Neucker stond bovenaan de competitie voor vrouwelijke 2-jarigen. De BWP-merrie behaalde eerder de overwinning op de BWP Fokkerijdag. Victoria Van Klapscheut (v. Fantomas de Muze) van BVBA Mivaro nam de tweede plaats in, terwijl de derde plek werd ingenomen door Vienna van het Groene Dak (v. Reborn de Muze) van Peter De Meyts.

Vagabond van Winnik (v. Q-Chacco Blue van Essene), een fokproduct van Arno Mary was de beste bij de manelijke 2-jarigen. Deze BWP-hengst had eerder dit voorjaar ook al succes behaald bij BWP Wambeek. Rudy De Cooman's Valentino DC (v. Eldorado van de Zeshoek) behaalde de tweede plaats, terwijl Vincio-Blue van 't Vijverland (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof), van fokker Maarten De Schamphelaire de derde plaats innam. 

De familie Van Rossem had maar liefst de volledige top drie bij de 3-jarigen. Oscar Van Klapscheut Z (v. Orak D'Hamwyck) behaalde de overwinning, nadat de familie vorig jaar al triomfeerde met een andere Orak D'Hamwyck-nakomeling. Ucsi Van Klapscheut (v. Colman) kwam op twee terwijl de derde plaats werd ingenomen door de Uriana van Klapscheut-dochter Virtuose van Klapscheut Z (v. Vagabond de la Pomme).

Uitslagen