Het nieuwste filiaal in Genk is na Zaventem en Lochristi alweer de 3e vestiging in België. Met een oppervlakte van maar liefst 1.100 m2 kunnen paardenliefhebbers hier terecht voor een zeer breed assortiment, van een compleet nieuwe outfit tot alles voor op en rondom het paard.

In ieder segment zijn talloze keuzes aan producten. Producten die variëren van o.a. grote merken als Dy’on, Kentucky, Ariat, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse en Horka. Zodra u binnenkomt, wordt u verwelkomt in een hippe ruitersportwinkel waar de medewerkers altijd klaarstaan om klanten te adviseren en inspireren.

Epplejeck telt sinds de opening in 2008 inmiddels vijf webshops en zestien winkels met ieder een oppervlakte van +/- 1.000m2. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Friese Drachten (Nederland) waar zich tevens het distributiecentrum bevindt.

Met moderne en frisse shops en een ongekende service en sfeer, is Epplejeck een gevestigde naam met een sterke positie binnen de ruitersportbranche. U vindt er een zeer uitgebreid assortiment aan ruitersportartikelen van eigen huismerken en meer dan 150 bekende ruitersportmerken.

Wilt u deze nieuwste Belgische vestiging bezoeken? De deuren zijn op vrijdag 17 september van 10.00 tot 19.00 uur geopend. In alle filialen van Epplejeck wordt rekening gehouden met de huidige COVID-19 maatregelen. Na de openingsdag volgen nog 2 feestelijke openingsweken, zodat iedereen veilig kan komen shoppen en kan profiteren van de openingsacties.


Epplejeck Genk
Hasseltweg 21
3600 Genk

België

 

Ma t/m vr: 10.00u – 19.00u
Za: 10.00u – 18.00u
Zo: zie website voor koopzondagen